Новината за смъртта на Анастасия от Фермата“ потресе не само останалите

...
Новината за смъртта на Анастасия от Фермата“ потресе не само останалите
Коментари Харесай

Паулина от „Игри на волята“ разкри истината за смъртта на Сия от „Фермата“ и…

Новината за гибелта на Анастасия от „ Фермата “ потресе освен останалите участници от сезона с нейно присъединяване, само че и всички други след тях, за които това е безспорен потрес. Слуховете, че в действителност става дума за самоубийство, в допълнение потресоха всички.

Паулина Горанов, която познаваме около присъединяване й в „ Игри на волята “ и „ Черешката на тортата “, изненада неотдавна доста с прочувственото си самопризнание, че русокоската фактически сама е поставила завършек на живота си.

„ Тя реши сама да си тръгне от този свят. Най-слънчевият и добър човек, който познавам. Искрена, откровена и постоянно усмихната – по този начин ще те запомня, приятелко “, написа в прочувствен пост в обществените мрежи Паулина. Във вчерашния ден бе и изпращането на фризьорката в морския курорт Варвара, а щерка й Теа благодари на всички за известията и помощта, и напомни, че приятелите на Анастасия събираха пари, с цел да я изпратят почтено.

Както стана ясно, Сия е скочила от терасата на дома си в столичния квартал „ Бъкстон “, като не е оставила предсмъртно писмо. Блондинката, която е приключила актьорско майсторство, само че работеше като фризьорка, постави завършек на живота си на 27 октомври, като първата и съществена версия е, че тя е скочила сама от терасата на дома си, а повода най-вероятно е мъж.

Приятели на Сия описват, че тя и преди е правила опити за самоубийство, само че все несполучливи. Жизнерадостната, на пръв взор дама, в действителност много постоянно изпадала в тежки депресии, взимала и мощни хапчета. Близки до русокоската са споделили на полицията, че от много време тя се е мъчила да се отърве от кошмарна и нездравословна връзка с мъж, който я тормозел и имал големи проблеми с дрогата./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР